Sezarija Evora u „Sava centru“

Izvor: Blic, 03.Sep.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezarija Evora u „Sava centru“

Koncertnu jesen u Beogradu svojim koncertima će upotpuniti dve sjajne pevačice - u „Sava centru” će 6. oktobra nastupiti Sezarija Evora, a 28. oktobra će koncert održati Josipa Lisac.



Sezarija Evora, bosonoga diva sa Zelenortskih ostrva, ponovo dolazi u Srbiju, a u Beogradu će promovisati svoj poslednji album „Rogamar”. Pevačica koja je godinama bila samo lokalna zvezda na Zelenortskim ostrvima dugo je čekala da je otkrije svetska publika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nakon dugog nagovaranja prijatelja, 1988. je pristala da ode u Francusku gde je snimila prvi album „La Diva Aux Pieds Nus” koji je najavio veoma uspešni singl „Sodade”. Nakon albuma „Miss Perfumado” iz 1992, u 52. godini postala je velika muzička zvezda.

U Beogradu će ponovo gostovati i hrvatska pevačica Josipa Lisac koja će uz nezaobilazne hitove koji su obeležili njenu karijeru publici predstaviti i numere sa albuma „Živim po svome” koji je objavljen u februaru. Da podsetimo, Josipa Lisac je prethodni put gostovala u Srbiji u junu 2006. kada je održala sjajne koncerte u Beogradu i Novom Sadu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.