Šesti sajam poljoprivrede

Izvor: Beta OMS, 04.Mar.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesti sajam poljoprivrede

Šesti Poljoprivredni sajam „Šabac 2014“, u organizaciji RTV „AS“, biće održan 7. i 8. marta u Sportskoj hali „Zorka“ u Šapcu. Pokrovitelj manifestacije je Grad Šabac. Poljoprivrednim proizvođačima Mačve, Pocerine, Posavotamnave, Podgorine, Azbukovice, Rađevine, Jadra i Srema, više od 60 izlagača iz svih krajeva Srbije predstaviće proizvodni program i najnovija dostignuća u oblasti semenskog materijala, sredstava za zaštitu bilja, gotovih i dopunskih krmnih smeša za stočnu hranu, zalivnih sistema, sitne i krupne poljoprivredne mehanizacije i opreme, hrane, pića i ostalih pratećih programa u poljoprivredi.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Sajam poljoprivrede u Šapcu 7. i 8. marta

Izvor: Capital.ba, 05.Mar.2014, 08:12

ŠABAC, Šesti Poljoprivredni sajam „Šabac 2014″ biće održan 7. i 8. marta u Sportskoj hali „Zorka“ u Šapcu, najavila je Uprava Grada, koja je pokrovotelj manifestacije. Više od 60 izlagača ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.