Šešelj stigao u Beograd (FOTO) (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj stigao u Beograd (FOTO) (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke i haški optuženik Vojislav Šešelj stigao je danas u 13.08 na Beogradski aerodrom Nikola Tesla gde su je dočekali porodica i veliki broj pristalica.

Lider radikala odmah po sletanju uputio se u sedište stranke u Zemunu ne obrativši se medijima.

Na peronu za međunarodne dolaske bila je ogromna gužva, a lidera radikala su osim porodice dočekali i stranački funkcioneri Nemanja Šarović, Zoran Krasić, Nataša Jovanović...
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
#seselj just arrived pic.twitter.com/3fIqJ1opon

Krasić je Tanjugu pre Šešeljevog dolaska rekao da će radikali u subotu u 12 sati na Trgu Republike organizovati "istorijski miting" na kome će se obratiti i njihov lider.

Stigla porodica #seselj #b92 pic.twitter.com/zmrIKYsR9T

A lot of Radical supporters waiting for #Seselj, #Belgrade @il_piccolo @abollis pic.twitter.com/9lXRQjT5AH

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala, u pritvoru je proveo gotovo 12 godina.



Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.