Sergej Ćetković usvojio još jednu devojčicu

Izvor: Mondo, 04.Okt.2012, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković usvojio još jednu devojčicu

Mila, stara samo četiri meseca, je pre nekoliko dana stigla u njihovu porodicu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj

Porodica Sergeja Ćetkovića postala je brojnija za novog člana. Pevač i njegova supruga Kristina usvojili su još jednu devojčicu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj, odakle su pre dve godine usvoji i stariju ćerkicu Lolu.

"Želim sa vama da podelim lepu i radosnu vest, presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << člana! Lola je dobila sestricu, koju već mazi i pazi, kao prava starija sestra. Hvala vam na iskrenim čestitkama i što poštujete moju želju da, kao i dosad, sačuvam privatni život", rekao je Ćetković, a prenose "Novosti".

(MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Ćetković usvojio još jednu djevojčicu

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Okt.2012

Mila, stara samo četiri mjeseca, je prije nekoliko dana stigla u njihovu porodicu iz Doma za nezbrinutu djecu u Bijeloj. Porodica Sergeja Ćetkovića postala je brojnija za novog člana. Pjevač i njegova supruga Kristina usvojili su još jednu djevojčicu iz Doma za nezbrinutu djecu u Bijeloj, odakle...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Sergej Ćetković usvojio još jednu ćerku

Izvor: Kurir, 05.Okt.2012, 07:00

Pevač, kao i pre dve godine, usvojio četvoromesečnu bebu Milu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj..Deca su ukras sveta...Sergej Ćetković usvojio je još jednu devojčicu. Četvoromesečnu bebu, kojoj je zajedno sa suprugom Kristinom dao ime Mila, usvojio je iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.