Senatoru SAD za grešku krivi Rusi

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senatoru SAD za grešku krivi Rusi

Vašington -- Američki senator Den Kouts danas je objasnio zašto je juče održao govor na sastanku pogrešnog Komiteta američkog Senata - za sve su krivi Rusi, prenosi Rojters.

Kouts, član Republikanske stranke, ušao je u salu u kojoj se održavao sastanak Potkomiteta za finansijske usluge i opštu upravu, misleći da je reč o sastanku Potkomiteta za vojsku, veterane i srodne agencije.

Kad je počeo da postavlja pitanja u vezi sa vojnim budžetom, neko mu je u ruku gurnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << papirić. Na njemu je pisalo da se nalazi na pogrešnom sastanku.

"Mislim da je reč o tome da su Rusi petljali sa mojim rasporedom", napisao je Kouts na Tviteru.

Zvanični Kremlj je prošlog meseca objavio spisak zvaničnika Bele kuće i članova Kongresa kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, kao odgovor na istu meru Vašingtona prema Rusiji zbog pripajanja poluostrva Krim.

Na toj listi se nalazi i Kouts, koji je na tu zabranu odgovorio rekavši da je razočaran što sada neće moći da odvede svoju porodicu na odmor u Sibir.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Senatoru SAD-za grešku krivi Rusi

Izvor: Akter, 04.Apr.2014

Američki senator Den Kouts danas je objasnio zašto je juče održao govor na sastanku pogrešnog Komiteta američkog Senata - za sve su krivi Rusi

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.