Sagradili kuću kolegi

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sagradili kuću kolegi

Radniku Komunalnog preduzeća Kompred iz Ugljevika u Srpskoj, Nešku Periću nedavno su svečano uručeni ključevi kuće od 50 kvadrata koju su mu sagradile radne kolege, uloživši 10.000 evra uz pomoć opštine i ljudi dobre volje.

Sve radove na kući obavili su radnici preduzeća, a brojne firme i opština Ugljevik materijalno su nam priskočili u pomoć da završimo kuću i da kolegi stvorimo uslove dostojne čoveka, rekli su radnici, inicijatori ove uspešne akcije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Za Nešku Perića imaju samo reči hvale: on nije samo dobar i vredan radnik, već je bio i učesnik otadžbinskog rata u kojem je lakše ranjen.

Ova humana akcija jasno ukazuje da samo jedinstveni možemo puno toga sami da napravimo, poručuju 32 člana preduzeća Kompred koji su prošle godine dobili zlatnu plaketu kao najuspešnija firma sa područja opštine Ugljevik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.