Sačuvajte Ejminu dušu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2011, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sačuvajte Ejminu dušu"

Smrt Ejmi Vajnhaus (27), džez i soul dive, čije je beživotno telo pronađeno u subotu u njenoj kući u Londonu, ostavila je veliki trag u svetskom šoubiznisu. Poruku neutešnim Ejminim obožavateljima uputila je i Lejdi Gaga, njena kontroverzna koleginica iz SAD.

"Smrt Ejmi Vajnhaus >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je lekcija za čitav svet. Ne ubijajte superzvezdu, sačuvajte njenu dušu“, poručila je Lejdi Gaga, napominjući da britansku pevačicu nije lično poznavala.

"Volela sam Ejmi. Niko nije ni znao za mene kada sam počinjala karijeru i kada su me prolaznici na ulici zaustavljali i pitali da li sam ja Ejmi. Sećam se da sam se tada osećala kao da nisam sama jer sam toliko različita od drugih“, rekla je Lejdi Gaga.

Počast Ejmi Vajnhaus odaće i popularna televizija MTV, koja je saopštila je da priprema specijalnu emisiju u čast soul dive. Gledaoci će imati priliku da vide malo poznate snimke iz njenog života i karijere, posebno iz 2007, kad je bila na vrhuncu slave.

Oglasio se i Mič Vajnhaus, Ejmin otac, najavljujući da planira da osnuje fondaciju sa imenom njegove ćerke, koja će pružati pomoć ljudima koji se bore sa bolestima zavisnosti.

"Ako ne možete da priuštite privatnu kliniku za rehabilitaciju, morate čekati na listi i do dve godine", rekao je on.

Mič je dodao da je njegovu ćerku ‚"osvojila" droga i da se ‚"snažno borio sa njenim problemima sa pićem".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ne ubijajte superzvezdu: I Lejdi Gaga je volela Ejmi Vajnhaus!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2011

Smrt Ejmi Vajnhaus, džez i soul dive, ostavila je veliki trag u svetskom šoubiznisu. Poruku neutešnim Ejminim obožavateljima uputila je i Lejdi Gaga, njena kontroverzna koleginica iz SAD. - Smrt Ejmi Vajnhaus je lekcija za čitav svet. Ne ubijajte superzvezdu, sačuvajte njenu dušu - poručila je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.