Izvor: B92, 17.Apr.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIJA SAKOVIC POSREDOVAO U PROSTITUCIJI?

Podgorica -- Pripadnici Ministarstva unutrasnjih poslova /MUP/ Crne Gore uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Podgorici Miodraga Sakovica /49/ zbog osnovne sumnje da je izvrsio krivicno delo posredovanja u vrsenju prostitucije, saopsteno je iz MUP-a.

U saopstenju se istice da je policija u kuci Sakovica pronasla tri Rumunke - Georgetu Gajicu, Danijelu Cimpeanu i Dojnu Ljovnu - koje je u aprilu kupio od Miodraga Djordjevica, zvanog Nikica iz Sapca. Rumunke su smjestene u prihvatiliste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nevladine organizacije "Sigurna zenska kuca" u Podgorici i bice, posredstvom Medjunarodne organizacije za migracije, vrecene u Rumuniju. Policija je podnela krivicnu prijavu Visem tuziocu u Bijelom Polju protiv Gorana Zejaka /27/ iz Bijelog Polja i Rasita Murica /41/ iz Tutina zbog posredovanja u obavljanju prostitucije.Posredstvom Ministarstva za javni red Republike Albanije, a po osnovu podnete prijave od oca, 10. aprila je pronadjena maloletna P.D. iz Podgorice, koja je prisilno ili na prevaru odvedena u Albaniju, verovatno, sa ciljem dalje prodaje u belo roblje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.