STRAVIČAN ZLOČIN ZAPANJIO JAVNOST: Devojka iz RADOZNALOSTI ubila i RASKOMADALA ženu, razlog će vas ZGROZITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 16:49

STRAVIČAN ZLOČIN ZAPANJIO JAVNOST: Devojka iz RADOZNALOSTI ubila i RASKOMADALA ženu, razlog će vas ZGROZITI

U toku je testiranje devojkine psihe

Policija u južnokorejskom gradu Busanu uhapsila je devojku (23), fanatičnu ljubiteljku dokumentaraca o zločinima, zbog sumnje da je počinila ubistvo, ali i da je raskomadala drugu ženu.

Policija je saopštila da veruje da je ubistvo učinjeno iz "radoznalosti", kako bi iskusila kako stvarno izgleda zločin, prema južnokorejskom listu "Čosun Ilbo". Džung Ju-džung je navodno priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistvo i protiv nje je podignuta optužnica u petak.

Ona je bila vođena željom da ubije nekoga u stvarnosti, nakon što je bila "opsednuta ubistvima, gledajući televizijske programe i čitajući knjige", rekao je portparol policije, preneo je "Independent".

1/ The identity of the 'psychopath' who is suspected of murdering another woman while posing as a parent looking for a private tutor for her child has been revealed. Police have identified her as 23-year-old Jung Yoo-jung. https://t.co/lONoIMYvGY pic.twitter.com/fO3KN2n3JZ

— Raphael Rashid (@koryodynasty) June 1, 2023

Policija je rekla da su u telefonu Džung pronađene informacije od pre tri meseca u kojima je tražila kako da sakrije telo. Ona je, navodno, gledala veliki broj dokumentaraca o zločinima, a uzela je i knjige na tu temu iz biblioteke, naveli su lokalni mediji.

Dok je prvobitno tvrdila da je ubila neimenovanu žrtvu nakon svađe, Džung je kasnije priznala da nije zbog toga. Policija je istakla da sprovodi testove da vidi da li je Džung psihopata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.