SPD Radnicki: Vesti, 15. 10. 2021.

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 16.Okt.2021, 14:36

SPD Radnicki: Vesti, 15. 10. 2021.

Vaterpolo
Radnicki u reprizi finala na Novom Beogradu
U reprizi proslosezonskog finala Super lige Srbije, vaterpolisti Radnickog iz Kragujevca gostuju silno pojacanom Novom Beogradu, u mecu treceg kola najelitnijeg srpskog takmicenja, koji je na programu u subotu od 19.45 casova, na bazenu 11. apr...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI BEOGRAD SLAVIO U VELIKOM DERBIJU: Domaćin savladao Radnički u reprizi finala plej ofa!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2021

Vrhunski vaterpolo spektakl viđen je na bazenu "11. april", pa je derbi trećeg kola Super lige Srbije između Novog Beograda i kragujevačkog Radničkog u potpunosti opravdao očekivanja.

Nastavak na Kurir...

Šampion zaustavljen na Novom Beogradu

Izvor: KGsport.info, 17.Okt.2021, 00:12

U derbiju trećeg kola Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog poraženi su na gostovanju ekipi Novog... Чланак Šampion zaustavljen na Novom Beogradu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PrviPrviNaSkali.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PrviPrviNaSkali.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.