SAD: Sa 32 stepena u sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020, 13:46

SAD: Sa 32 stepena u sneg

U delovima Stenovitih planina u SAD u utorak je letu naglo došao kraj pošto je temperatura, koja je dostizala 32 stepena Celzijusova, pala na minus jedan stepen.

Uzrok tome je jak nalet hladnog vazduha iz Kanade koji je doneo sneg i olujni vetar u nekoliko država.

Vetar je čupao drveće i nanosio sneg koji je zatvorio delove pojedinih puteva i desetine hiljada domaćinstava ostavio bez struje, prenosi AP .

Međutim, ovo zahlađenje pomaže gašenju šumskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << požara u Koloradu i Montani gde su ljudi pred vatrom napustili domove.

S druge strane, sneg je pao u Koloradu, Montani i Vajomingu.

Za Kolorado nisi neobične ekstremne promene temperature, ali pad temperature u gradu Denveru sa 34 stepena u ponedeljak na nula stepeni u utorak, mnogo je raniji nego obično, rekao je državni klimatolog Ras Šumaher.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SA 32 STEPENA NA MINUS JEDAN U Americi nagla promena vremena: Nakon vrućina SNEG NAPADAO I NAPRAVIO HAOS

Izvor: Blic, 09.Sep.2020

U Delovima Stenovitih planina u SAD u utorak je letu naglo došao kraj, pošto je temperatura, koja je dostizala 32 stepena Celzijusa, pala na minus jedan stepen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.