Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ataše obukao Balaševićeve junake

NOVI SAD - Na Fruškoj Gori ekipa filma „Rani mraz", koji se već najavljuje kao „prvi vojvođanski film", uveliko snima, a kad će film stići do bioskopskih dvorana?

Producent filma Olivera Balašević kaže za RTV da je najteži deo posla završen, da je ekipa čak „uštedela" dva dana, ali nema precizan odgovor kada će biti poslednja klapa.

Reporter Novosadskih razglednica je dan proveo sa ekipom „Ranog mraza" gde je zatekao i atašea >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za kulturu ruske ambasade u Beogradu Olega Buldakova.

S obzirom na to da se glavni junak Balaševićevog filma leči u ruskom selu, gospodin Buldakov se pobrinuo da glumci dobiju autentične kostime iz Rusije. Danas je došao na Frušku Goru da se lično uveri kako napreduje snimanje.

Za RTV gospodin Buldakov posebno naglašava značaj filma iz ugla pobratimstva Novog Sada i Petersburga i isticanja bliskosti dva naroda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.