Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2023, 10:32

Roditelji ubijene dece iz "Ribnikara" ispred Vlade, traže memorijalni centar

Deo roditelja čija su deca ubijena u masakru 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i roditelji koji ih podržavaju danas su, ispred Vlade Srbije zalepili poruke "Treći maj i dalje traje" , da bi ukazali na to da, kako kažu, još uvek ništa nije urađeno povodom inicijative dela roditelja da škola postane Memorijalni centar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelji ubijene djece u Ribnikaru protestuju ispred škole

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2023

BEOGRAD - Dio roditelja čije su djeca ubijena u masakru 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i roditelji koji ih podržavaju okupuli su se jutros ispred škole nezadovoljni time što nije donijeta nikakva odluka o memorijalizaciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.