Razočarenje iz Rusije VIDEO

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 12:45

Razočarenje iz Rusije VIDEO

Dmitrij Kozak pozvao se na Putinove reči i rekao "naš predsednik je rekao da Rusija ne sme dozvoliti da se zločin iz Srebrenice ponovi u Donbasu".

Visoki ruski zvaničnik upozorio je da bi Moskva mogla vojno da interveniše, ukoliko vlada u Kijevu pokrene ofanzivu na istoku Ukrajine.

Tamo već godinama traje sukob između proruskih separatista i ukrajinske vojske, dok Rusija u poslednje vreme nagomilava trupe na granici sa Ukrajinom.

Dmitrij Kozak, zvaničnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kremlja, situaciju u toj oblasti uporedio je sa Srebrenicom, gradom u Bosni i Hercegovini, u kojem su 1995. godine snage bosanskih Srba ubile više od 8.000 ljudi.

"Ukoliko, kao što naš predsednik kaže, tamo postoji jedna Srebrenica, verovatno ćemo morati da reagujemo u njihovu odbranu", rekao je Kozak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.