Rašković Ivić:Spremna sam za izbore

Izvor: B92, 20.Feb.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašković Ivić:Spremna sam za izbore

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da namerava da se 2017. kandiduje na izborima za predsednika Republike.

"Svako ko uzme na sebe teret da bude predsednik stranke mora da bude spreman i da trči tu predsedničku trku, a ja sam se spremila", rekla je Rašković Ivić gostujući na televiziji N1.

Ona je dodala da nije lako biti žena na čelu političke stranke, kao i da se od bivšeg predsednika DSS-a Vojislava Koštunice razlikuje u tome što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvorenija.

"Nije lako biti na čelu stranke. Ženi nije lako jer je to sada nešto sasvim novo i za muški i ženski deo stranačke populacije, da treba da primaju naređenja od žene. Sigurno je moj način drugačiji od načina predsednika Koštunice. Ja sam mnogo otvorenija, želim da razgovaram o svemu. To se ljudima dopada, a neke pomalo i plaši", istakla je Rašković Ivić.

Prema njenim rečima DSS je danas više s ljudima i govori jednostavnijim jezikom.

"Objašnjavamo zašto nešto ne može, a zašto nešto može. Mislim da je odnos s biračima prisniji i jasniji", zaključila je Rašković Ivić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.