Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 00:01

Radoičić demantuje optužbe

Potpredsednik Srpske liste Milan Radočić demantovao je optužbe na osnovu kojih su vlasti u Prištini raspisale poternicu za njim.
U saopštenju za javnost povodom namere vlasti u Prištini da ga uhapse, Milan Radoičić je istakao da je na delu politički progon.
"Pre svega želim da istaknem da nemam nikakve veze sa optužbama koje mi se, kako sam saznao iz medija, stavljaju na teret, što znaju i oni koji su ovaj politički progon naručili, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i oni koji ga sprovode. Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije, što samo dokazuje koliko su i albanske marionete i njihovi strani mentori očajni i nemoćni", naveo je Radoičić.
Poručio je da je odlučan da ga ovi napadi ne pokolebaju.
"Poniznost i pokornost nikada nisu bili svojstvo Srba na Kosovu i Metohiji, jer da smo bili takvi, ne bismo ni postojali. Nastaviću da se svim sredstvima borim za istinu o zulumu koji naš narod trpi na Kosovu i Metohiji, iako se oni koji me progone ne služe pravom, već silom", kaže potpredsednik Srpske liste.
Ističe da ga ni institucije na KiM ni međunarodni predstavnici neće proterati sa Kosmeta.
Srpska lista prethodno je saopštila da prištinske vlasti Radoičića dovode u vezu sa ilegalnim izdavanjem dozvola za gradnju u opštini Štrpce.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.