Radnik poginuo u rudniku bakra Majdanpek

Izvor: B92, 06.Avg.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik poginuo u rudniku bakra Majdanpek

Majdanpek -- Radnik firme Erozija iz Niša, Dejan M. poginuo je dok je radio na jalovištu u krugu Rudnika bakra Majdanpek, saopštila je uprava rudnika.

Po prvim informacijama, nesreća se dogodila prilikom istovara, kada je radnika udarila stranica kamiona.

On je s teškim povredama upućen u Beograd, ali je u međuvremenu umro.

Poginuli radnik je radio za firmu koja je bila podizvođač radova na površinskom kopu u Majdanpeku, gde se danas održava centralna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svečanost povodom Dana rudara.

U rudniku kažu da je Dejan M. bio otac troje dece.

Zbog ove nesreće, proslava Dana rudara započela je minutom ćutanja i protiče bez muzike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA NA DAN RUDARA: Poginuo radnik u Majdanpeku!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016

Dejan V. (48), radnik u rudniku bakra u Majdanpeku stradao je danas na radnom mestu...Beogradski mediji javljaju da ga je udarila stranica kamiona u glavu. Sa teškim povredama kolima Hitne pomoći upućen je u beogradski Urgentni centar...Preminuo je tokom transporta za Beograd...(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Tragedija na Dan rudara: Majdanpek u crnom

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2016

Radnik firme "Erozija" iz Niša Dejan M. preminuo je u subotu od teških povreda koju je zadobio dok je radio na jalovištu u krugu Rudnika bakra Majdanpek, saopštila je uprava rudnika...Njega je prilikom istovara udarila stranica kamiona i sa teškim povredama upućen je u Beograd, ali je u međuvremenu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Majdanpek: Radnik stradao u rudniku bakra

Izvor: Večernje novosti, 06.Avg.2016

Dejan M. poginuo na jalovištu, prilikom istovara, kada ga je udarila stranica kamiona. Poginuli otac troje dece RADNIK firme "Erozija" Dejan M. poginuo je u subotu ujutro dok je radio na jalovištu u krugu Rudnika bakra Majdanpek. Kako je saopštila uprava rudnika, nesreća se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.