Radnici ponovo u Fijatu

Izvor: RTS, 10.Jul.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici ponovo u "Fijatu"

U kragujevačkoj fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija" nastavljena je proizvodnja 416 vozila "fijat 500 L" dnevno.
Posle prekida od 12 radnih dana, oko 2700 radnika nastavilo je proizvodnju u kragujevačkoj fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija".

Radi se u dve smene, po planu od 416 vozila "fijat 500 L" dnevno. Tokom plaćenog odsustva, zaposleni primaju 65 odsto zarade, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od proseka u prethodnoj godini.
Inače, od početka 2019. godine proizvodnja je često prekidana zbog usklađivanja sa potrebama tržišta, jer je politika "Fijata" da ne stvara zalihe automobila.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Chrysler,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Koliko je zaista Srbiju koštao "posao veka"

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2019

Pod velom tajne i sumnjičavosti, a nakon novog perioda plaćenog odsustva, danas, 10. jula nastavlja se proizvodnja u kragujevačkoj fabrici Fijat automobila...Kao pod zaverom ćutanja, prošlo je već 10 godina od sklapanja "posla veka"...Dolazak kompanije Fiat u Srbiju obeležila su velika očekivanja,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.