RHMZ: Kiša i sneg

Izvor: B92, 15.Mar.2023, 08:32

RHMZ: Kiša i sneg

Beograd -- U Srbiji će danas biti oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme s kišom i lokalnim pljuskovima.

Više padavina očekuje se na zapadu. U brdsko-planinskim predelima padaće sneg. Kiša će preći u sneg ponegde i u nižim predelima centralne, istočne i južne Srbije uz formiranje tanjeg snežnog pokrivača.

Vetar u skretanju na umeren i jak severozapadni, na severu i istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno olujne jačine.

Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od tri do 10, a dnevna od četiri na severozapadu do 12 ; na jugoistoku.

I u Beogradu će danas biti oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme s kišom.

Vetar umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura oko devet, tokom dana oko šest, uveče oko tri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAHLAĐENJE SA KIŠOM I SNEGOM Vetar povećava osećaj hladnoće. Od petka ponovo toplije, evo kakvo nas vreme očekuje

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Mar.2023

Naoblačenje koje je zahvatilo sever, zapad i jugozapad Srbije, tokom dana će se proširiti i na ostale delove delove naše zemlje uslovljavajući mestimično kišu slabog do umerenog intenziteta i lokalne pljuskove uz skretanje vetra na umeren i jak severozapadni i osetan pad temperature, najavio je...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Do kraja marta u Vojvodini kišovito i hladno, više sunca u aprilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2023

Do 17. marta očekuje se vetrovito i malo hladnije vreme za ovo doba godine sa srednjom dnevnom temperaturom vazduha malo ispod višegodišnjeg proseka (od 5 do 7 stepeni). Oko 16.03. se očekuje slaba kiša, koja će na širem području grada u jutarnjim satima ponegde biti praćena susnežicom ili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.