Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Zagreba zbog izbacivanja iz stana

U centru Zagreba jutros je došlo do pucanjave prilikom pokušaja prisilne iseljavanja jedne porodice iz stana na Cvjetnom trgu, saopštila je zagrebačka policija.

Prema prvim informacijama, u incidentu nema povređenih.

Policija još nije objavila detalje, ali mediji prenose da je pucao muškarac koji je zajedno s članovima porodice trebalo da bude iseljen iz stana po sudskom nalogu.

Hrvatska radiotelevizija javlja da se naoružani muškarac zabarikadirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s članovima porodice u stanu, dok se policija sprema na intervenciju.

Cvjetni trg je evakuisan, a na mestu događaja nalazi se i vozilo Hitne pomoći.

Policija je oko podneva privela muškarca koji je pucao prilikom pokušaja prisilne deložacije njegove porodice iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Nakon pucnjeva, muškarac se zajedno sa ženom i detetom zabarikadirao u stanu, ali se oko podneva predao policiiji.

Hrvatski mediji prenose da je četvoročlana porodica pre dva meseca trebalo da bude deložirana i to zbog navodnog poreznog duga od više od 100.000 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.