Pucnjava u Sijetlu: Ubijen mladić, jedna osoba ranjena

Izvor: B92, 20.Jun.2020, 22:18

Pucnjava u Sijetlu: Ubijen mladić, jedna osoba ranjena

Jedan 19-godišnji muškarac danas je ubijen, dok je još jedna osoba ranjena i nalazi se u kritičnom stanju u pucnjavi u Sijetlu u SAD.

Pucnjava se dogodila u delu grada gde se održavaju protesti protiv policijske brutalnosti i rasizma.

Jutros oko 2.30 po lokalnom vremenu došlo je do incidenta, a policajci koji su pristigli na mesto pucnjave imali su poteškoća da intervenišu i da se približe žrtvama, jer su ih u tome sprečili učesnici protesta, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na sajtu policije Sijetla.

Kako prenosi AP, portparol lokalne bolnice rekao je da su oko tri sata po lokalnom vremenu kolima hitne pomoći u tu ustanovu dovezena dva muškarca u kritičnom stanju.

Jedan 19-godišnji muškarac je preminuo od posledica povreda, a drugi se nalazi u kritičnom stanju.

Osumnjičeni ili više osumnjičenih za napad su pobegli sa lica mesta i policija za sada nema podataka o njihovim identitu ili ličnom opisu, prenosi AP.

Policija Sijetla trenutno pregleda snimke sigurnosnih kamera i mobilnih uređaja očevidaca kako bi došla do više podataka.

AP navodi i da je tzv. CCOP zona u Sijetlu gde se dogodila pucnjava, mesto gde se već nedeljama održavaju protesti, kao i da policija ređe zalazi u tu zonu, posle nekoliko sukoba sa demonstrantima.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAD: Na proslavi ranjeno devet osoba, jedna kritično

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 09:17

Devetoro ljudi ranjeno je u pucnjavi na proslavi koja je sinoć održana u gradu Sirakjus u državi Njujork, jedna od žrtvi se nalazi u kritičnom stanju, dok je stanje ostalih stabilno, potvrdili su zvaničnici, preneo je AP...Policija se uputila na mesto zločina po pozivu zbog ukradenih kola, a kada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.