Pucnjava u Beogradu, jedna osoba ubijena

Izvor: B92, 23.Jul.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Beogradu, jedna osoba ubijena

Beograd -- Jedna osoba je preminula, a druga je lakše povređena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kako je navedeno, po svemu sudeći, pucano je iz jednog automobila u drugi, a ekipa Hitne pomoći je pacijenta sa ogrebotinama u 00:32 preuzela u Bulevaru oslobođenja, kod Veterinarskog fakulteta.

Tokom noći dogodile su se dve saobraćajne nesreće.

U jednoj su povređene tri osobe i prevezene na ortopediju, dok u drugoj nije bilo povređenih.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 105 intervencija, od čega 22 na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PUCNJAVA U BEOGRADU Rešetali se iz automobila, jedna osoba UBIJENA

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019

Foto: Klix / RAS Srbija Jedna osoba je preminula, a druga je lakše povređena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako je navedeno, po svemu sudeći, pucano je iz jednog automobila u drugi, a ekipa Hitne pomoći je pacijenta sa ogrebotinama...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.