Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Rozginom koncertu u Kotoru

Pred kraj koncerta u noćnom klubu Maximus u Kotoru, oko četiri ujutro prošlog četvrtka, počela je pucnjava. Srpski mediji pišu da je Jelena Rozga (38) jedva izvukla živu glavu.

"Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam što se kasnije zbivalo u publici",  kratko je opisala Jelena.

Kako piše srpski Telegraf, incident nije bio nimalo bezazlen. Oko četiri sata u publici su se sukobile dvije grupe ljudi, navodno oko djevojke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Zaštitari nisu stigli na vrijeme te su vrlo brzo dvoranom odjeknuli pucnji. Nekoliko ljudi je bilo povrijeđenio, ali niko nije stradao.

"Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki momci su ozbiljno povrijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne poberu metak", kažu očevici.

U tom metežu nisu gledali na pozornicu pa ne znaju kojim su putem s nje sišli pjevačica i prateći bend, a publika je nahrlila prema izlazima iz kluba.

Crnogorski mediji tvrde kako je uprava kluba pokušala zataškati incident pred novinarima i policijom.

Prema riječima načelnika kotorske policije Igora Popovića, zbog sukoba su priveli dva muškarca, ali ne zna se o kome je riječ. Vlasnik kluba navodno je prije godinu dana osuđen na dvadeset godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike.

Mnogi smatraju da su tvrdnje kako je sukob izbio zbog svađe oko djevojke izmišljena priča te da je riječ o mafijaškom obračunu. To potkrepljuju činjenicom kako je početkom ove godine u prizemlju kluba podmetnut požar, a 2014. godine nastupi pjevača prekinuti su zbog dojave o postavljenoj bombi, za koju se nakon pretresa ispostavilo da je bila lažna.

Rozgu su u četvrtak poslijepodne snimili kako na dubrovačkom Stradunu s menadžerom Perom Kozomarom pije kafu. Svjedoci tvrde da je pjevačica djelovala uznemireno i nervozno. Pušila je cigaretu za cigaretom, dok je njen menadžer djelovao zabrinuto i nervozno je grizao nokte, piše 24sata.hr.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

JELENA ROZGA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU U KOTORU: Telohranitelj me izvukao iz pucnjave na sigurno

Izvor: Kurir, 08.Avg.2016, 10:19

...Prava drama odvijala se prošlog četvrtka u noćnom klubu gde pevala Jelena Rozga, koja je u poslednji čas izbegla nemile scene..Samo nekoliko minuta nakon završetka nastupa u klubu je počela pucnjava, a 38-godišnja Splićanka hitno je napustila prostor.."Deset minuta nakon nastupa čuli smo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.