Psihopata uhvaćen na krovu Rijanine kuće

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2013, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihopata uhvaćen na krovu Rijanine kuće

Nakon što je upao na imanje pevačice Rijane, Robert Melanson je uhapšen, a za njega američki mediji tvrde da je psihijatrijski bolesnik

Rijana na meti psihopate  

Rijana se uplašila za svoju bezbednost kada je na njenom krovu uhvaćen  nepoznati čovek, za koga je kasnije utvrđeno da je u pitanju osoba sa kriminalnom prošlošću i psihotičnom dijagnozom.

 

Rijana je odmah nakon incidenta angažovala advokate, kako bi sud odredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zabranu prilaska izvesnom Robertu Melansonu, koji se popeo na krov pevačicine kuće 17. juna, nakon čega je odveden u psihijatrijsku ustanovu, odakle je pušten dva dana kasnije.

 

R&B zvezda sa Barbadosa požalila se bliskim prijateljima kako se plaši za svoju bezbednost budući da provalnik ima kriminalni dosije i uz to je veoma nestabilan, piše TMZ.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.