„Provera stvarnosti“ na Zvezdari

Izvor: Danas, 05.Jul.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Provera stvarnosti“ na Zvezdari

Na letnjoj sceni sportskog centra Olimp - Zvezdara u subotu, 6. jula, grupa Eyesburn uživo će predstaviti povratnički album "Reality Check". "Predstavićemo se u novom ruhu, predstavićemo pesme sa novog albuma ali i sve one stvari iz dosadašnje karijere, sviraćemo dovoljno da niko ne ode kući razočaran i nadamo se da će nam publika pružiti energičan feedback kakav nas uvek čini boljim na bini", najavili su nezaboravan nastup članovi grupe.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

DA LI JE NAPRAVILA PRAVI POTEZ: Sasvim nova Ana (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jul.2013, 20:05

Nove pesme ali i sasvim novi imidž. Ana Nikolić sledeće nedelje predstavlja publici sve na čemu je radila proteklih meseci... Pop zvezda Ana Nikolić završila je sa radovima na novom albumu "Milion Dolara", koji će se u prodaji naći 19. jula uz magazin "Story", a publika će pre toga moći...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.