Protest u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 24.Maj.2012, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest u Novom Pazaru

Predstavnici Fakulteta za islamske studije protestuju ispred zgrade Elektrodistribucije Srbije u Novom Pazaru, zbog toga što im je isključena struja. U toku su pregovori sa rukovodstvom EDS-a.

Elektrodistribucija Srbije u Novom Pazaru isključila je struju Fakultetu za islamske studije, jer ta ustanova račune nije platila više od tri godine.

Predstavnici novopazarskog Fakulteta protestuju ispred zgrade Elektrodistribucije Srbije. Fakultet za islamske studije smešten >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u bivšu zgradu Uniproma, koja je još pod sporom zbog vlasništva.

Kako RTS nezvanično saznaje, predstavnici Fakulteta za oslamske studije, koji su trenutno na pregovorima sa rukovodstvom Elektrodistribucije, traže da se računi za struju koji stižu na ime Uniproma prevedu na Islamski fakultet kako bi mogli da izmire dugovanja.

Inače, Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru deo je Mešihata Islamske zajednicie u Srbiji kojom rukovodi muftija Muamer Zukorlić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.