Protest Vračaraca pred starom skupštinom

Izvor: B92, 28.Apr.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest "Vračaraca" pred "starom" skupštinom

Beograd -- Pripadnici koalicije okupljene oko DS na opštini Vračar održala je kratak protest pred zgradom "stare" skupštine, u kojoj je u toku zasedanje RIK-a.

Predsednik DS Bojan Pajtić izašao je i kratko im se obratio.

Predsednik opštine Vračar i funkcioner DS Branimir Kuzmanović rekao je da "neće dati Vračar nikome" i da će ponovo protestovati za četiri dana.

Demokrate su sa koalicionim partnerima osvojile su na Vračaru 17 mandata, SNS 16, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dosta je bilo 7 mandata, SPS 3 mandata, DSS 2 mandata.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je ranije danas da SNS vodi razgovore sa drugim strankama oko formiranja vlasti na Vračaru jer, kako kaže, mogu mnogo više da urade za tu gradsku opštinu od demokrata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.