Perućac: Pronađeno telo u jezeru

Izvor: B92, 18.Feb.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perućac: Pronađeno telo u jezeru

Beograd -- Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio je da su ronioci Žandarmerije u jezeru Perućac pronašli danas popodne telo Momčila Nikolića (38).

Njega je pre šest dana je zatrpala snežna lavina.

U izjavi agenciji Beta, Marić je rekao da je njegovo telo pronađeno oko 15.30, na 35 metara dubine, i da je Momčilo Nikolić 22. žrtva elementarnih nepogoda.

Nesreća kod jezera Perućac desila se u nedelju kada je lavina zatrpala četvoročlanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodicu. Majka i dvoje dece su evakuisani. Porodica je izašla iz automobila da vidi raščišćavanje snega, i u tom trenutku se obrušila lavina.

Marić je dodao da se sada samo jedan čovek iz okoline Medveđe, sa kojim niko nije imao kontakta već 15 dana, vodi kao nestao, ali da trenutno nije moguće utvrditi gde se on nalazi zbog velike količine snega.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronadjeno telo u jezeru Perućac

Izvor: Beta, 18.Feb.2012

BEOGRAD, 18. februara 2012. (Beta) - Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio je da su ronioci Žandarmerije u jezeru Perućac pronašli u subotu popodne telo Momčila N. (38), koga je u ned.

Nastavak na Beta...

TELO MOMČILA NIKOLIĆA IZVUČENO IZ PERUĆCA

Izvor: Kurir, 18.Feb.2012

Telo nesrećnog Momčila nađeno na dubini od 55 metara, uzvodno od mesta na kojem ga je lavina odnela u vodu..BAJINA BAŠTA - Ronioci Žandarmerije Srbije danas su oko 16 sati iz jezera Perućac izvukli telo Momčila Nikolića (38) kojeg je u prošlu nedelju sa lokalnog puta Rastište-Perućac ka Drini...

Nastavak na Kurir...

Nađeno telo Momčila Nikolića

Izvor: Press, 18.Feb.2012

Posle šest dana pretrage ronioci Žandarmerije iz Beograda juče oko 16 časova u jezeru Perućac pronašli su telo Momčila Nikolića (38) iz sela Rastište kod Bajine Bašte.

Nastavak na Press...

Vanredna situacija do srede?

Izvor: RTS, 19.Feb.2012, 01:16

Republički štab za vanredne situacije predložio Vladi da uputi dodatnih 105 miliona dinara pomoći lokalnim samoupravama. Vanredna situacija i dalje na snazi. Telo Momčila Nikolića izvučeno iz jezera Perućac. Strepi se od poplava, posebno jer jedan broj kanala nije očišćen. ..16.29 - Telo Momčila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.