Promocija priručnika Safebook

Izvor: Megafon.co, 23.Nov.2021, 22:32

Promocija priručnika Safebook

Klub za osnaživanje mladih 018 iz Niša sprovodi projekat Safebook koji ima za cilj razvoj novih metoda omladinskog rada oblasti bezbednosti mladih. Takođe, pružanje novih edukativnih alata omladinskim radnicima i edukatorima u oblasti bezbednosti mladih. Podizanje svesti obezbednosnim pitanjima u lokalnim zajednicama u četiri partnerske države. U okviru tih aktivnosti održava se promocija priručnika Safebook u Velikoj sali Oficirskog doma, 25. novembra, od 12 sati.
“U >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << okviru priručnika obrađeno je pet segmenata: nasilje na internetu, diskriminacija, vršnjačko nasilje, zloupotreba psihoaktivnih supstanci i alkohola i mentalno zdravlje mladih u doba pandemije”, kažu u organizaciji KOM 018.
Foto – KOM 018 Projekat se sprovodi u saradnji sa organizacijama iz Italije, Hrvatske i Severne Makedonije. Kofinansiran je od strane Erasmus + programa Evropske Unije kroz Strateška Partnerstva u oblasti mladih KA205.
Priručnik Safebook U izveštaju Tempus fondacije navedeno je da nacrt priručnika Safebook ispunjava i premašuje planirano u odobrenom projektnom predlogu, te da
po kvalitetu sadržaja predstavlja primer dobre prakse, dodaju u organizaciji KOM 018.
Organizatori pozivaju zaintresovane da potvrde dolazak delegata ili delegatkinje popunjavanjem registracione forme na ovom LINKU. Za učesnike i učesnice koji dolaze iz drugih gradova obezbeđena je nadoknada putnih toškova u punom iznosu.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.