Promena uslova za putovanja u Egipat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 15:19

Promena uslova za putovanja u Egipat

Došlo je do promene regulative kada je reč o ulasku državljana Srbije u Egipat, izjavio je danas ambasador Egipta u Srbiji.

Turisti iz Srbije koji žele da letuju u Egiptu ne moraju da plaćaju PCR test ako su vakcinisani jer je sada moguće ući sa potvrdom o vakcinaciji.

Informaciju da je došlo do promene u regulativi kada je reč o ulasku državljana Srbije u Egipat za Telegraf je potvrdio i ambasador Egipta u Srbiji.

Iz Ambasade su naveli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će detalji promene regulative biti saopšteni sutra.

Odluku da vakcinisani putnici mogu da uđu u Egipat tamošnje vlasti donose za putnike koji dolaze iz zemalja koje nisu pogođene mutiranim sojevima korone direktno ili indirektno tokom prethodnih 14 dana.

U ovom trenutku, zemlje pogođene mutiranim sojevima su Indija, Bangladeš, Velika Britanija, Pakistan, Butan, Mjanmar, Nepal, Šri Lanka, Vijetnam, Brazil i Latinska Amerika.

Potvrda o kompletnoj vakcinaciji (prva i duga doza) izdata od strane državne, medicinske institucije trebalo bi da sadrži QR kod, uz uslov da je prošlo 14 dana od kompletne imunizacije, odnosno primljene obe doze cepiva, pri čemu se priznaju vakcine koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija.

Egipatske vlasti uvele su 1. septembra prošle godine obavezu za sve turiste da prilože negativan PCR test. Do tada je u zemlju moglo da se uđe bez ikakvih ograničenja.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Građani Srbije mogu u Egipat sa potvrdom o vakcinaciji

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2021, 09:27

Došlo je do promene regulative kada je reč o ulasku državljana Srbije u Egipat, izjavio je ambasador Egipta u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.