Proglašeni pobednici „Blic trke za odrasle na Rolerijadi

Izvor: Blic, 07.Sep.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašeni pobednici „Blic trke za odrasle" na Rolerijadi

U „Blic trci za odrasle” na današnjoj Rolerijadi prvu nagradu u muškoj konkurenciji osvojio je šesnaestogodišnji Ivan Mojsilović, a u ženskoj Anđela Radisavljević. Druge nagrade pripale su Miodragu Popoviću i Miri Čelić, a treće Denisu Brkiću i Jovani Stanisavljević.

U „Blicovoj” trci učestvovali su momci i devojke sa 16 i više godina, a bilo je i nešto starijih učesnika kojima je vožnja rolerima zadovoljstvo, poput Maje Tasić koja je sa uživanjem završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trku.

- Imam četrdeset godina. Ne znam koja sam po redu i to nije bitno, važno je da sam odvozala veliki krug. Odlično je bilo, nisam se umorila. Nama je ovo porodično zadovoljstvo, sa decom dolazim 5-6 godina na Rolerijadu. Obično vozim na Zemunskom keju - kaže Maja Tasić.

Na Rolerijadi u centru grada učestvovalo je više stotina građana različitih uzrasta u nekoliko trka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.