Prodavao delove dalekovoda

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavao delove dalekovoda

Sremska Mitrovica -- Policija je uhapsila V.R. iz Stare Pazove zbog sumnje da je iz firme u kojoj je zaposlen noću iznosio delove za dalekovode i prodavao ih na otpadima.

Osumjičenom je, nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, navodi se u saopštenju sremskomitrovačke policije i dodaja da je preduzeću "Energoprojekt oprema" naneta šteta od oko 1,6 miliona dinara.

On se tereti da je za vreme noćnih smena, iz magacina preduzeća, "iznosio delove dalekovoda koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavljaju u inostranstvu i zajedno sa S.R. ih prodavao otpadima sekundarnih sirovina".

Protiv S.R. je podneta krivična prijava za tešku krađu u pomaganju, u redovnom postupku, navela je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.