Prodali zemlju

Izvor: Kurir, 31.Mar.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodali zemlju

ČAGLAVICA - Na do juče srpskoj zemlji u Čaglavici, Ajvaliji, Lapljem Selu, Preocu, mestima i selima u centralnom Kosovu gde su rađali kukuruz i pšenica, danas Albanci ubiru prihod od velikih tržnih centara, hotela, klinika, stovarišta, pumpi, fabrika, čak i prvog zoološkog vrta na Kosmetu. Albanci su svu ovu zemlju kupili od Srba u poslednjih osam godina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pacoli keširao 500.000 evra!

Izvor: Glas javnosti, 31.Mar.2009

ČAGLAVICA - Na dojučerašnjoj srpskoj zemlji u Čaglavici, Ajvaliji, Lapljem Selu, Preocu.. u centralnom Kosovu, gde su rađali kukuruz i pšenica, danas na tim površinama Albanci ubiraju prihod od velikih tržnih centara, hotela, klinika, stovarišta, pumpi, fabrika, pa i prvog zoološkog vrta na...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.