Pripejd bonusi samo za vas

Izvor: Mondo, 18.Maj.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripejd bonusi samo za vas

Izaberite sami svoj poklon bonus i način na koji ćete da ga koristite – postanite novi pripejd korisnik i aktivirajte svoj novčani bonus na *100#.

Foto: mts.

Svi volimo dodatne pogodnosti i s radošću uživamo u njima. Kako bi obradovao nove pripejd korisnike mts je svima koji aktiviraju novu pripejd karticu spremio specijalno iznenađenje – bonus dobrodošliceUzmi besplatno.

U zavisnosti od vaših potreba, svoj pripejd tarifni profil možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da oblikujete novčanim bonusom za pozive, poruke i/ili Internet i iskoristite ga u periodu od sedam dana. Na vama je samo da pozovete mts pripejd vodič na *100# i da izaberete odgovarajući bonus:

- Opcija Sve 7 dana – donosi vam 100.000 dinara za mts pozive, SMS poruke i Internet u nacionalnom saobraćaju i možete da ga iskoristite nedelju dana od dana aktivacije, ili- Jednu od opcija 6 meseci po 1.000 dinara za određenu vrstu saobraćaja – Pozivi 6 meseci za pozive u mts mreži, Poruke 6 meseci za SMS poruke u domaćem saobraćaju ili Internet 6 meseci za Internet u domaćem saobraćaju.



Ukoliko je vaš izbor neka od opcija 6 meseci po 1.000 dinara, novčani bonus za saobraćaj moći ćete da iskoristite narednih sedam dana od dana njegove aktivacije, dok će vam isti, u iznosu od 1.000 dinara, automatski biti aktiviran svakih 30 dana od dana dodele prethodnog bonusa, i tako u periodu od 6 meseci.

Preostali iznos novčanog bonusa za opciju Sve 7 dana, kao i opcije 6 meseci po 1.000 dinara možete u bilo kom trenutku da proverite pozivom na *108#.

Za više informacija o pripejd bonusima posetite sajt mts-a.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pripejd bonusi samo za vas

Izvor: Blic, 18.Maj.2015

Izaberite sami svoj poklon bonus i način na koji ćete da ga koristite – postanite novi pripejd korisnik i aktivirajte svoj novčani bonus na *100#...Svi volimo dodatne pogodnosti i s radošću uživamo u njima. Kako bi obradovao nove pripejd korisnike mts je svima koji aktiviraju novu pripejd karticu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.