Princ Filip prvi put u javnosti posle operacije

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Filip prvi put u javnosti posle operacije

Princ Filip (90), suprug britanske kraljice Elizabete, prisustvovao je danas crkvenoj službi, što je prvo njegovo pojavljivanje u javnosti otkako je tokom Božićnih praznika boravio u bolnici gde mu je ugrađen stent.

Na televizijskom snimku se vidi kako nasmejani princ hoda do crkve svete Marije Magdalene i odlazi iz nje, okružen grupom ljudi koji su mu poželeli dobro zdravlje.

Filip je proveo četiri noći u bolnici u koju je primljen 23. decembra zbog bolova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u grudima i prvi put je propustio tradicionalnu proslavu Božića kojoj prisustvuju svi članovi kraljevske porodice.

Ovo je bio najozbiljniji zdravstveni problem koji je još vitalni princ imao, a tokom boravka u bolnici ugrađen mu je stent u srčanu arteriju.

Povezane vesti: Princ Filip u bolnici Pacijent za koga su mislili da je mrtav, probudio se među leševima

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.