Princ Čarls danas proslavlja 70. rodjendan (VIDEO)

Izvor: Beta, 14.Nov.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Čarls danas proslavlja 70. rodjendan (VIDEO)

Britanski princ Čarls je povodom 70. rodjendana koji će danas proslaviti u Bakingemskoj palati potvrdio posvećenost ekološkim pitanjima.Britanski prestolonaslednik će danas piti čaj sa gostima koji takodje ove godine pune 70, a uveče će proslavu prirediti njegova majka, kraljica Elizabeta Druga.Povodom rodjendana je Klarens haus, rezidencija princa Čarlsa, objavila nove fotografije kraljevske porodice.Na fotografijama su Čarlsovi sinovi Vilijam i Hari sa suprugama Kejt i Megan, i unuci - šestogodišnji princ Džordž, trogodišnja princeza Šarlot i šestomesečni princ Lui.Princ Čarls je u intervjuu novom izdanju časopisa Kantri lajf pozvao ljude da prirodu ne uzimaju zdravo za gotovo i da "razmisle o tome šta će biti potrebno našim unucima i šta će želeti".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PO OVOME SE MEGAN MARKL RAZLIKUJE: Govor tela na zvaničnim fotografijama otkriva mnogo više nego što se čini! (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Nov.2018

Princ Čarls obeležio je 70. rođendan, a po običaju, kao i svaki jubilej kraljevske porodice, objavljene su i zvanične porodične fotografije koje su odmah našle mesto na naslovnim stranama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.