Prevrnuo se brod u Grčkoj, stradala žena i tri dečaka

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 00:02

Prevrnuo se brod u Grčkoj, stradala žena i tri dečaka

Tri dečaka i žena pogunuli su kada je brod na kojem je bio najmanje 41 migrant udario danas u stenovitu obalu grčkog ostrva Leros, saopštile su lokalne vlasti.

Grčka obalska straža saopštila je da je dobila poziv od osobe koja je videla da telo pluta u moru, preneo je AP.

Tri broda i helikopter, uz pomoć kopnenih snaga, došla su do mesta nesreće i izvukla telo žene, dečaka bez svesti kao i još 39 ljudi.

Tri maloletne osobe kao i dve odrasle hospitalizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su popodne, dok su ostali prebačeni u izbeglički kamp.

Ostrvo Leros se nalazi blizu turske obale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se brod kod grčkog ostrva Leros, stradala tri dečaka i žena

Izvor: RTS, 06.Feb.2023

Tri dečaka i žena poginuli su kada je brod na kojem je bio najmanje 41 migrant udario u stenovitu obalu grčkog ostrva Leros, saopštile su lokalne vlasti. . Grčka obalska straža saopštila je da je dobila poziv od osobe koja je videla da telo pluta u moru, preneo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.