Pretučeni kanadski državljani

Izvor: Blic, 24.Jul.2010, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni kanadski državljani

Beograd - Državljanin Kanade Danijel Oroz (24) teško je povređen dok su njegov brat blizanac Oliver i njegova devojka, državljanka Švedske, zadobili lakše povrede kada ih je u sredu ujutru ispred splava „Fristajler“ pretukla grupa mladića. Policija još nije uhapsila nasilnike.

Danijel Oroz posle pregleda u Urgentnom centru prebačen je na Maksilofacijalnu kliniku i juče je operisan, dok su njegov brat i devojka iz Švedske zadobili nekoliko masnica na licu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Tuči na Zemunskom keju prethodila je svađa sa grupom mladića na splavu „Fristajler".

Oliver Oroz, otac

- Spremali smo se da krenemo kući i čekali smo konobara da naplati kada je u naš separe ušla grupa pripitih momaka. Zamolio sam ih da sačekaju dok platimo račun kada je jedan od njih počeo da vređa mene i moju devojku. Rekao sam mu da se ne ponaša tako, a on je odmah zamahnuo da me udari. Obezbeđenje ih je sklonilo, ali kada smo izašli ispred, ti momci su krenuli za nama i napali nas - priča za „Blic" Oliver Oroz.

On kaže da je jedan od napadača udario granom njegovog brata po glavi, a kada je krenuo da mu pomogne, i on je dobio nekoliko udaraca.

- I devojku su mi udarili pesnicom, a zatim su pobegli. Mi smo odmah odvezli Danijela u bolnicu - kaže Oliver.

Filip Oroz, otac povređenih mladića, kaže su mu u policiji rekli da su nasilnici identifikovani.

Policija traga za napadačima

Izvor „Blica" iz beogradske policije kaže da je istraga o incidentu na Zemunskom keju pri kraju i navodi da će napadači na braću Oroz biti uskoro uhapšeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pretučeni kanadski državljani ispred splava Fristajler

Izvor: SrbijaNet.rs, 24.Jul.2010

U sredu ujutru ispred splava ‘Fristajler’ grupa mladića pretukla je kanadskog državljanina Danijela Oroza (24), njegovog brata blizanca Olivera i njegova devojku. Napadnuti mladić teško je povređen i posle pregleda u Urgentnom centru prebačen je na Maksilofacijalnu kliniku i juče je operisan....

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.