Preti odmazda ekstremista

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preti odmazda ekstremista

Stejt department upozorio je danas na sve veće šanse od odmazdi protiv međunarodne koalicije koja sprovodi vazdušne udare po položajima ekstremista Islamske države (IS) u Iraku i Siriji.

Foto: screenshot, YouTube

"Kao odgovor na vazdušne udare, IS je pozvao pristalice da napadaju strance gde god da su. Vlasti (Vašington) veruju da postoji povećana verovatnoća od represivnih napada na interese SAD, zapadnih i koalicioni partnera širom sveta, posebno na Bliskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istoku, u severnoj Africi, Evropi i Aziji", naveo je Stejt department.

Stejt department je podsetio da su SAD i regionalni partneri na Bliskom istoku počeli vojnu akciju protiv ekstremista IS 22. septembra, prenela je agencija Rojters.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SAD: Moguća odmazda džihadista

Izvor: B92, 10.Okt.2014

Stejt department upozorio je na sve veće šanse od odmazdi protiv međunarodne koalicije koja sprovodi vazdušne udare po položajima ekstremista Islamske države..."Kao odgovor na vazdušne udare, IS je pozvao pristalice da napadaju strance gde god da su. Vlasti (Vašington) veruju da postoji povećana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.