Preokret: Posle 6. maja sve mora da se menja

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret: Posle 6. maja sve mora da se menja

Kandidat za predsednika Srbije i lider "Preokreta" Čedomir Jovanović rekao je u Osečini da u Srbiji danas živimo mnogo lošije nego što bismo mogli zbog toga što plaćamo cenu loše i neodgovorne politike koja je ovde ranije sprovođena.

Šutanovac: Nisam primetio prljavu kampanju (VIDEO)

Zukorlić za S media: Sandžak i Preševska dolina su otvorena pitanja

Jadranka Šešelj: Zaustaviti ulazak Srbije u EU

-Moramo da menjamo politiku. Prosečan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čovek u Srbiji ima 50 godina. Procentualno smo najstariji narod u zemlji, sa najvećim procentom mladih koji žele da odu iz zemlje. Potrebno je da se dogovoramo jedni sa drugima, da idemo u susret problemima. Danas Srbija nije takva zemlja. Svako društvo ima manje ili više slične probleme, ali ih rešava - poručio je Jovanović.

Po njegovim rečima, neophodno je utvrditi plan u svim oblastima. Ističe da je potrebna strategija za poljoprivredu, ratarstvo i voćarstvo, i u prvi plan stavlja modernizaciju zemlje.

Jovanović kaže da je sveta obaveza političara da od Srbije naprave zemlju u kojoj će svi da budu spokojni.

- Naša deca moraju biti prva generacija koja se rodila u miru i koja živi u miru. Kad neko sa strane čuje kako mi pričamo jedni o drugima, neće želeti ovde ništa da uloži. Moramo početi malo više da se međusobno uvažavamo", kazao je on i dodao da je nova politika preduslov nove ekonomije - rekao je Jovanović.

Lider Preokreta je dodao da su izbori jedini način da pokrenemo zemlju.

- Moramo da napravimo državu. U kojoj ćemo da se razlikujemo. Ali da je cilj uvek zajednički - to je mirna, spokojna, ali istovremeno i hrabra zemlja. Svakome od vas poručujem da mi možemo 7. maja biti pobednici izbora - istakao je Jovanović.

(S media, foto: istina.ldp.rs)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.