Preminuo radnik povređen u eksploziji

Izvor: Blic, 11.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo radnik povređen u eksploziji

Tikomir Perić (54), radnik firme "Edepro” koji je teško povređen u eksplozliji smese za punjenje protivgradnih raketa u jednom od pogona fabrike u Leštanima 3. novembra preminuo je prekjuče u Urgentnom centru u Beogradu.

Perić, koji se u trenutku nesreće nalazio u pogonu u Urgentni centar primljen je sa opekotinama respiratornih organa drugog težeg stepena zbog čega je bio priključen na aparate za disanje. Posle sedam dana podlegao je povredama. U eskploziji su povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Radnici Dragan Blagojević i Goran Mitrović koji su pušteni kućama.

U kući porodice Perić juče muk i neverica. Najbliži rođaci, prijatelji i komšije okupili su se kako bi pružili utehu supruzi Zlatki i ćerkama Tatjani, Milevi i Nataši.

- Ne krivim nikoga. Desila se nesreća, Tikomira više nema i moramo da živimo sa tim. Juče su dolazile kolege iz fabrike da izjave saučešće, a javio nam se i njegov direktor. Obećana nam je finansijska pomoć, ali u ovom trenutku to nam je manje važno - priča kroz plač supruga Zlatka.

Tikomir Perić biće sahranjen danas u 12.30 sati na groblju u Leštanima. Policija i dalje utvrđuje kako je došlo do eksplozije, kao i čime se sve firma „Edepro" bavila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.