Preminula novinarka Tatjana Tagirov

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula novinarka Tatjana Tagirov

Novinarka nedeljnika "Vreme" Tatjana Tagirov preminula je danas u Beogradu u 56. godini posle kraće i teške bolesti, saopštila je redakcija nedeljnika.

Rođena je 1961. godine u Ogulinu. Pravni fakultet završila je na Sveučilištu u Zagrebu, gde je i počela novinarsku karijeru. Pisala je za Arkzin, Večernji list, Polet, zagrebački Danas, Hinu.

U Beogradu je živela od 2000. godine. Od ranih devedesetih pisala je za "Vreme".

Čitaoci će je pamtiti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << hrabru i beskompromisnu novinarku koja je pažljivo držala na oku pravosudni sistem i njegove mane i nedostatke, navela je redakcija "Vremena".

Vreme i mesto komemoracije i sahrane biće objaviljeni naknadno.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Preminula dugogodišnja novinarka "Vremena" Tatjana Tagirov

Izvor: B92, 07.Jul.2017

Beograd -- Novinarka nedeljnika "Vreme" Tatjana Tagirov preminula je danas u Beogradu u 56. godini posle kraće i teške bolesti, saopštila je redakcija nedeljnika...Rođena je 1961. godine u Ogulinu. Pravni fakultet završila je na Sveučilištu u Zagrebu, gde je i počela novinarsku karijeru. Pisala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.