Premijerka: Rekonstrukcija vlade uvek otvoreno pitanje

Izvor: B92, 15.Mar.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka: Rekonstrukcija vlade uvek otvoreno pitanje

Beograd -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je rekonstrukcija vlade uvek otvoreno pitanje.

"Rekonstrukcija vlade je uvek otvoreno pitanje, ta politika je dobra i dobro je da je to tema", rekla je Brnabićeva gostujući na TV Pink i dodala da će o tome prvo razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem jer je on i predsednik Srpske napredne stranke koja je stožer vlade.

Ona je podsetila da ministri nisu "bogom dani" a ni predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlade.

"Ako imate probleme, menjate tim da bi dali rezultate. Ne možete čekati četiri godine i gubiti toliko od života gradjana. To je ozbiljna tema koja pokazuje ozbiljnu državu", navela je premijerka.

Ona je dodala da je najprirodnije, kao i u svim zemljama sveta, da o rekonstrukciji prvo razgovara sa predsednikom najače stranke.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić: Ministri nisu 'bogom dani', a ni predsednik vlade

Izvor: Beta, 15.Mar.2018

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je rekonstrukcija vlade uvek otvoreno pitanje."Rekonstrukcija vlade je uvek otvoreno pitanje, ta politika je dobra i dobro je da je to tema", rekla je Brnabićeva gostujući na TV Pink i dodala da će o tome prvo razgovarati sa predsednikom Srbije...

Nastavak na Beta...

Brnabić: O rekonstrukciji Vlade prvenstveno sa Vučićem

Izvor: Blic, 15.Mar.2018

O rekonstrukciji vlade prvenstveno ću razgovarati sa predsednikom Srbije i predsednikom najjače stranke u zemlji Aleksandrom Vučićem, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...

Brnabić za Novo jutro o REKONSTRUKCIJI VLADE SRBIJE: To je otvorena tema, razgovaraću sa Vučićem (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 15.Mar.2018

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je gostujući u emisji "Novo jutro" na Televiziji Pink da su ostvareni značajni pomaci i da je godina dobro počela, ali da nema puštanja kako se ovakvi trendovi nastavili.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.