Prekinuta Skupština ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 15:03

Prekinuta Skupština ABA lige

Skupština regionalne košarkaške ABA lige prekinuta je danas, nakon što Partizan nije dozvolio imenovanje predstavnika FMP-a Zorana Toškovića na mesto predsednika.

Kako prenosi B92, crno-belih nisu želeli da pristanu da predsednik bude čovek koji je ujedno predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

Partizanov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predlog bio je da ligu vodi Domagoj Čavlović, koji je i do sada bio na čelu regionalnog takmičenja.

Crno-beli su nedavno tražili izlazak FMP-a iz lige zbog sukoba interesa i bliske povezanosti sa Crvenom zvezdom.

Na kraju, nije izabran ni komesar za takmičenje, niti se raspravljalo o eventualnom odlaganju sezone na dve nedelje.

Jedino što je danas urađeno jeste što su izvučeni takmičarski brojevi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prekinuta Skupština ABA lige, KK Zvezda demantovala prekid

Izvor: RTS, 16.Jul.2020

Skupština regionalne košarkaške ABA lige prekinuta je danas, nakon što Partizan nije dozvolio imenovanje Zorana Toškovića na mesto predsednika. Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da nije tačno da je došlo do prekida Skupštine, ističe se da je sednica u toku i nijednog trenutka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.