Naslovne strane za sredu, 4. decembar 2019. godine

Izvor: Beta, 04.Dec.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za sredu, 4. decembar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za 4. decembar 2019, na naslovnim stranama pišu o poseti beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka Srbiji, navodima opozicije o malverzacijama pri trgovinom oružjem namenske fabrike "Krušik", vezama umešanih u trgovinu sa vrhom vlasti i drugim temama.ALO  -  "Svaki treći srednjoškolac u Srbiji nepismen, gotovo polovina ne ume da računa", list piše o rezultatima PISA testiranja.BLIC  -  "Rusi nagovarali Vučića da pravi vladu s Djilasom i Obradovićem", list piše o navodnom predlogu poslanika ruske Dume Jevgenija Primakova da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastavi tehničku vladu sa liderima Saveza za Srbiju. "Vaspitačica mesecima mučila decu", o sudjenju radnici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska".KURIR  -  "Megalažov", o slučaju prodaje Univerziteta Megatrend. S naslovom "Bjela je tajkun", o snimanju nove serije u kojoj glumi Dragan Bjelogrlić.VEČERNJE NOVOSTI  -  "Trećina ne razume ono što čita", o sprovedenom PISA testu na kojem su srpski srednjoškolci zauzeli 45 mesto od 79 rangiranih zemalja. "Hvalio vojsku i srpski narod, pitao za Džaju", o poseti beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka Srbiji.INFORMER  -  "Srbija je kupila "pancir", hoćemo i S-400", intervju sa srpskim ambasadorom u Rusiji Miroslavom Lazanskim.DANAS  -  "Tešić donirao dva traktora pa dobio izvoz iz Krušika", potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić o ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVAMO Rusi nagovarali Vučića da pravi vladu sa Đilasom i Obradovićem

Izvor: Blic, 04.Dec.2019

Jevgenij Primakov, poslanik ruske Dume, nudio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da napravi tehničku vladu sa liderima Saveza za Srbiju Draganom Đilasom i Boškom Obradovićem, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.