Predsednik Skupštine Novog Pazara podneo ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2009, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Skupštine Novog Pazara podneo ostavku

NOVI PAZAR - Predsednik Skupštine grada Novog Pazara Milan Veselinović iz Srpske radikalne stranke (SRS) podneo je danas ostavku na tu funkciju.

Veselinović je podnošenje ostavke, koju su odbornici prihvatili, obrazložio zauzetošću drugim poslovima.

Dnevni red sednice koja je u petak prekinuta, nakon verifikacije jednog odborničkog mandata, nastavljena je danas, a dnevni red je dopunjen predlogom za smenu gradonačelnika Mirsada Đerleka.

Smena Đerleka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se je u Novom Pazaru sve do danas bila samo špekulacija. Na pitanje šta o tome misli Đerlek je u petak novinarima rekao da on radi svoj posao, da odluku o smeni donosi Skupština i da će on poštovati odluku većine.

Đerlek se sinoć nije pojavio u superfinalnoj emisiji TV Pink "Piramida", a voditelj te emisije Slavko Belesnin nije zvanično objasnio njegov izostanak. Od novinarke Milijane Baletić, koja je pozvana umesto Đerleka, moglo se čuti da se gradonačelnik Novog Pazra izostao zbog toga, jer je navodno slomio nogu.

Vlast u Novom Pazaru čini SDP Rasima Ljajića koji je liderstvo u toj stranci prepustio visokom funkconeru Rešadu Hodžiću zbog osnivanja nove regonalne Socijaldemokratske partije Srbije čiji će on, biti lider.

Pored SDP-a u vlasti u Novom Pazaru učestvuje Jedinstena srpska lista koju čine SRS, NS SPS I DSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.