Poznati koji su odrasli u siromaštvu

Izvor: Kurir, 21.Nov.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati koji su odrasli u siromaštvu

Nisu sve slavne i poznate ličnosti odgajane u izobilju, neki od njih su upoznali i drugu stranu medalje. Evo koje su to poznate ličnosti odrasle u siromaštvu.

Iako je otac ove poznate glumice i sam bio glumac, Kejt Vinslet se ne može pohvaliti da je rasla u izobilju. Često je otac, da bi prehranio porodicu, morao da radi mnoge dodatne poslove. Glumica se još seća da kao mala nikad nije imala nove stvari, već je uvek nosila pozajmljenu garderobu.

Da, Demi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mur je odrasla u prikolici. Iako je sada više nego uspešna, ova glumica je odrastala u siromaštvu. Kako bi se osamostalila i počela da živi bolje, Demi je srednju školu napustila zbog manekenstva, ali je sreću, odnosno karijeru, započela ulogom u seriji "General hospital", koja ju je vinula u zvezde.

Džim Keri je imao sve osim zabavnog detinjstva. Naime, nakon što mu je otac bio izbačen s posla, Keri je bio prisiljen da napusti školu i zaposli se kao domar. Baš kao i Demi Mur i ovaj poznati komičar je do proboja u Holivuduživeo u prikolici.

Tom Kruz nije živeo u siromaštvu, ali je njegova majka radila čak četiri različita posla kako bi obezbedila koliko-toliko pristojan život svojoj porodici.

Ni popularna Sara Džesika Parker, koja je stekla svetsku slavu ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", nije imala bezbrižno detinjstvo. Sara Džesika je odrasla u vrlo skromnoj porodici u Ohaju, a nakon razvoda njenih roditelja majka se preudala i rodila još četvoro dece.

Glumici Hilari Svank su se drugovi iz razreda često rugali zato što je njena porodica bila siromašna. Čak i kada se preselila u Los Anđeles znala je mnoge noći da prespava u kolima, jer nije imala gde.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.