Potrebna veća fleksibilnost EBRD-a

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna veća fleksibilnost EBRD-a

21.05.2011.
BEOGRAD,  (Beta) - Potpredsednica Vlade za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović razgovarala je u Kazahstanu sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Tomasom Mirouom o infrastrukturnim projektima u Srbiji i podršci sektoru srednjih preduzeća.


Vlada Srbije saopštila je u subotu da je Kalanović, koja predvodi delegaciju Vlade Srbije na godišnjoj skupštini i biznis forumu EBRD, ukazala da je potrebna veća fleksibilnost EBRD >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << oko preusmeravanja ušteda iz ranije odobrenih kreditnih linija za radove na Koridoru 10, kako bi se izgradili putevi koji povezuju najznačajnije privredne centre s koridorom.
opširnije možete pročitati na ovom linku

ekonomijaverica kalanovićprivredni i regionalni razvojEvropska banka za obnovu i razvoj (EBRD)infrastrukturni projekti u Srbijipodrška sektoru srednjih preduzeća

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.