Potonuo norveški brod

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potonuo norveški brod

Norveška kompanija "Gerbulk", vlasnik više teretnih brodova, saopštila je da je jedan njen brod potonuo uz obalu Vijetnama i da je tom prilikom spasen samo jedan od 19 članova posade iz Filipina.

Svet 1 Potonuo norveški brod

2 Brod "duh" pun migranata stigao u italijansku luku

3 Avion "Er Azije" nije imao dozvolu za let

4 Produžen mandat Tribunala za Liban

5 Molba oca zarobljenog pilota džihadistima

Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vijetnamske službe spasavanja, dosad su pronađena tela dva člana posade, javila je agencija AP.

Kako prenosi Tanjug, kompanija "Gerbulk" je saopštila da se brod "Balk Džupiter" nalazio 155 nautičkih milja od vijetnamske obale, na putu od Malezije prema Kini, kad je poslao poziv u pomoć.

Akciju spasavanja su u velikoj meri ometali loše vreme i visoki talasi, navela je vijetnamska služba spasavanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPASEN SAMO JEDAN MORNAR: Potonuo norveški brod, 18 stradalo

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015

Brod "Balk Džupiter" nalazio se 155 nautičkih milja od vijetnamske obale, na putu od Malezije prema Kini, kad je poslao poziv u pomoć..OSLO - Norveška kompanija "Gerbulk" saopštila je da je jedan njen brod potonuo uz obalu Vijetnama i da je tom prilikom spasen jedan od 19 članova posade iz Filipina...Prema...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.