SPASEN SAMO JEDAN MORNAR: Potonuo norveški brod, 18 stradalo

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASEN SAMO JEDAN MORNAR: Potonuo norveški brod, 18 stradalo

Brod "Balk Džupiter" nalazio se 155 nautičkih milja od vijetnamske obale, na putu od Malezije prema Kini, kad je poslao poziv u pomoć

OSLO - Norveška kompanija "Gerbulk" saopštila je da je jedan njen brod potonuo uz obalu Vijetnama i da je tom prilikom spasen jedan od 19 članova posade iz Filipina.

Prema navodima vijetnamske službe spasavanja, dosad su pronadjena tela dva člana posade, prenela je agencija AP.

Kompanija "Gerbulk" je saopštila da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brod "Balk Džupiter" nalazio 155 nautičkih milja od vijetnamske obale, na putu od Malezije prema Kini, kad je poslao poziv u pomoć. Akciju spasavanja su u velikoj meri ometali loše vreme i visoki talasi, navela je vijetnamska služba spasavanja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.